Anasayfa Genel Kodluyoz Yaz Kursları başlıyor.

Kodluyoz Yaz Kursları başlıyor.

1 min read
0
0
683

Kodluyoz olarak öğrenci ve öğretmenlerimizi 21. yüzyıl becerilerine hazırlamak amacıyla  “Seyirci Kalma Harekete Geç” diyoruz. Hadi hep birlikte icat çıkarmaya davet ediyoruz.

Yaz tatilinde Yozgat ta kodlama ve robotik çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başvurularımız başlamıştır.

Kurslarımız Merkez Atölyemiz Fatma Temel Turhan Ortaokulunda yapılacaktır. Tarih ve Saatler başvurulara göre düzenlenecek olup web sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

 Hizmetiçi kurs kapsamında öğretmen başvurusu için tıklayınız. (Bu kurs daha önce hiç kurs almamış öğretmenlerimize yöneliktir.)

Halkeğitim kapsamında ileri seviye arduino kursu için tıklayınız. (Bu kursu daha önce hizmetiçi kurs almış öğretmenlerimiz için geliştirme amaçlı açmaktayızç İlimizde kadrolu öğretmen olmayanlar bunu seçebilir.)

Halkeğitim kapsamında öğrenci Temel Robotik ve Kodlama kursu için tıklayınız. (Bu kurs sadece 10 17 yaş arası öğrencilerimize yöneliktir. )

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha fazla... Salih Aksoy
Daha Fazla Genel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlginizi Çekebilir

KodluYOZ 23 Nisan Kod Haftası Başvuru Rehberi

KodluYOZ 23 Nisan Kod Haftası Başvuru Rehberi Sayın öğretmenim kodlama haftası tüm dünyada…