Anasayfa Proje Ekibimiz

Proje Ekibimiz

KodluYOZ projesi Yozgat Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılmış bir projedir.
Proje Koordinatörlüğünü; İl Milli Eğitim Müdürlüğü FATİH Eğitmeni Bilişim Teknolojileri öğretmeni Gamze METE ve Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Salih AKSOY üstlendiler. 28 kişilik çekirdek gönüllü öğretmenimiz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Danyal KOCABEYOĞLU‘nun desteğiyle başladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI’ya sunumu gerçekleştirdiğimizde memnuniyetle karşıladı ve tüm desteklerini esirgemedi. Müdürümüz, Müdür yardımcımız ve 28 öğretmenimizle birlikte başımıza geçerek Sayın Valimize sunumuza rehberlik etti.
Sayın Valimiz Kemal YURTNAÇ Bey bizi memnuniyetle karşıladı. Emeğimize teşekkür ederek KodluYOZ atölyeleri için gereken bütçeyi sağladı.
Şu an emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu projenin asıl sahipleri, isimleri hep 28 kişi olarak zikredilen o mütevazi insanlar, hala projenin görünmeyen yüzünde çalışmakta ve projenin yapı taşları olarak görev üstlenmektedir.  Bu öğretmenlerimiz geleceğin anahtarını gençlerimize verebilmek için çalışmaktalar.  Gönüllü olarak aldıkları görevleri en içten samimi duygularla yerine getirmekteler. Kendilerine proje koordinatörleri adına teşekkür ederim.

Ahmet ŞIVGIN Gönül YILDIZ
 Ali Rıza ERTEKİN Gülay ARSLAN
Atilla ŞİMŞEK Hakan METE
Aysun TELLİ Halil AYKAN
Cavide ÜNVER Halime KOÇ
Davut BEŞPINAR Hasan Esat VURAL
Elif ÖZDOĞAN İbrahim YAŞAR
Elmas YENİLMEZ Mehmet AKINOL
Emre TELLİ MEHMET UĞUR
Ercüment ERDEMLİ Özlem Derya YÜCE
Esra BARDAK Recep ATA
Fatma ERTEKİN Salih AKSOY
Feyza GÜR M.Suat ATİLA
Gamze METE Vildan DURSUN
Yoruma kapalı alan...